I have become a puppy

Skypear med Isak nu och planerar sommaren. Går I stora kläder och oroar mig för läxor när magen gör ont. Isak har också ont i magen, men bara på låtsas. En dag hade jag rött läppsift, då fick jag pussa en fin pojkes hand.
HD har söta skor. Mina duger också. Isak är glad förövrigt. Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng. Puss godnatt.

Two outfits

Hej jag har klippt mig.


Empty head syndrome

Hej bloggen.
Hejdå bloggen.

I'm the hero of this story, don't need to be saved

Dagens kläder. Sitter på historielektion och hatar att vi måste ha vikare. Jag älskar min vanliga lärare Rickard. Började skolan klockan ett idag, wie.


It's like forgetting the words to your favorite song

Den sista är min absoluta favoritoutfit någonsin. Amanda Berg är så himla snygg. Kram //Louise

Suddenly it's not gravity holding you to earth, it's her

Lite bilder från gårdagen. Var hemma hos Johanna och kollade på alla twilightfilmerna och åt massormassor. Det var mys. Ikväll blir det bio.


Bubblegum everything

Byxorna på den sista bilden är det finaste jag någonsin skådat. I shall buy them and they shall be mine. / J

Spiritweek

Förra veckan var det spiritweek på katedralskolan. Det är en vecka om året runt halloween som alla får klä ut sig enligt teman som elevkåren valt ut. I år fanns kategorin Disney på listan och det var nog den roligaste dagen i min klass. Annars tyckte jag alla gick all out på valfritt. Det är verkligen sjukt kul att ha sånna här saker på skolan så jag tänkte visa lite. Här är glimt ur mobilkameran.
Förlåt för den lilla bilden på slutet men det var den enda som togs på vår söta Pocahontas!!

Skeleton bride and groom

Såhär såg jag och Johanna ut på Halloweenfesten vi gick på för någon vecka sen. Det var riktigt kul och sen drog jag till NYC. Det var fantastiskt och där jag shoppade jag massa och jag ska väl visa er någon gång men jag har blivit en så himla dålig bloggare så vi får se hur det blir med det. Jag har blivit dålig på det mesta på senaste tiden. Dålig på att gå i skolan och dålig på att plugga, dålig på att minnas och dålig på att fantisera. Dålig på att orka och dålig på att fota. Livet står lite still men jag lovar, någon gång ska jag göra en comeback och då ska ni få se på grejer. KRAM.
 
 

Onsdagsdrömmar

Två outfits från i somras när jag och Louise var på Hönö.
Jag har fått en sån sjuk sommarlängtan. Inte speciellt till värmen utan till lovet. Denna sommaren ska bli den bästa i mitt liv och jag börjar planera redan nu för att det ska bli så. Can't wait, can't wait, can't WAIT!! Men först måste jag ta mig igenom kommande veckor och sen är det jullov och SEMESTER! Woop woop

2012-11-04

Jag sitter hemma och har ont i huvet. Veckan har varit alldeles för händelserik och jag känner mig helt slut. Vi har bla varit på en halloween fest bilder kommer snart!
Louise är inte här och hon hör inte av sig vilket gör mig nervös. Jag känner mig som en overly attached girlfriend. Förlåt Louise om jag är jobbig, men svara på mina meddelanden!
Jag såg något som kröp i mitt rum innan och nu vågar jag inte vara där så jag måste hitta något annat ställe att unvika min familj på. Hoppas ni har haft ett lika bra lov som jag annars!
Update: Jag satte mig i garderoben, förhoppningsvis hittar ingen mig.
Update2: De hittade mig....

RSS 2.0