An eternal summer

Såhär lagom till jul så saknar jag sommaren jättemycket :(
 

Rather be a whisper in heaven than a daughter locked in your prison. So run the mountain down, run it down.

 
Fick ett jättefint linne av Johanna. Hon har gjort det själv. Det är väldigt tumblrrrrr if you know what I mean höhö. På linnet finns nio hjärtan med små budskap i. Buskapen är självklart inte riktade mot er eller någon annan fin människa utan dom är till alla trångsynta, dömande och jobbiga människor i världen. + det är ett bra linne att ha om man går ut och inte vill bli uppraggad :)
 
 
Johanna målade mina naglar här om dagen och det är det finaste nagellacket någonsin!! Syns självklart inte i dessa kassa webcambilder men tro mig, det är purrfect. Det heter någonting med Holographic och är från Isadora (tror jag). Det skimrar hur mycket som helst och två tjejer i kassan på English Bookshop var helt kära i det när jag var där i dag. Så om du vill få nagelkomplimanger, buy it!
 
 
Vill avsluta med att säga att jag är jättejättejättejättejättetrött på fatshaming och samhällets sjuka ideal när det kommer till utseende/kroppar. BLÄH. Så här är min fullt fungerande och friska arm som varken är snyggare eller fulare än någon annans. Smala armar är fina, mellanstora armar är fina, tjocka armar är fina. OKEJ? Älska dig själv <3333
(ursäkta stökigt rum)
 

Jag kommer älska mitt liv snart, jag ser det på dig när du kysser mig och säger att du kunde vara min

Min vecka i bilder. Vi är coola kids när håret är flätat och vi slåss i mitt rum. Kollar ut på snoppar som skapas och täcks över av snön utanför skolan. Fina vänner får tiden att flyga. Snart kanske jag också gör det. 

Period time

'Aunt flow is coming' stod det på mobilen. Fuck me, jag hade redan börjat känna av mensvärken. Detta var för tre dagar sen. Nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv samtidigt som jag fantiserar om alienbäbisen som försöker äta sin väg ut ur min livmoder. Skulle va coolt. Smärtan skulle inte vara så dryg om det faktiskt hände.  
Jag just nu.

Don't panic

Lila med svart hårband och svart med vinröd rosett. Så spatserar vi runt i Katedrals korridorer tillsammans.

Gå inte, jag behöver ju dig.

Driva runt, hänga runt, låna pengar. Trean är ganska nice just nu. På bild - låjsan och jag förra veckan. 

RSS 2.0