Sugarhigh

Två outfits jag glömt att lägga upp, har ganska många sådana i arkivet. Den första är från ganska länge sen och den andra är från mina birfffday. Halvtaskiga bilder men det är ni ju vana vid. 
Håller på och byter rum med min syster = MASSA JOBB. Måla och rensa och fixa, men sen kommer det bli fint, min egen lilla sagovärld. 
Hoppas ni har ett bra sommarlov. PUss.
 

I wanna be free, wind in my hair, salt on my skin, sun in the air

Vi stal tre bilder från Emmas blogg för att visa vad vi har haft för oss på senaste tiden. Mycket kvalitets girl-time, musikalmarathon och tak-häng/sång/dans på natten. Ikväll kör vi middag, är så himla gla för sommarlov <3

So young so how were you to know, you're a carrier of the light inside of you. Glows green in the pitch black night, can't tell anyone anyone it's hurting you.

Baywatch
I söndags gjorde vi en liten utflykt tillsammans med vår vän Josua. Ett litet äventyr blev det. Vi köpte jordgubbar och cider och klättrade sen upp på en sjukt hög och fin byggnad, därifrån kunde man se långt bort, ut över hela staden och alla hustaken. Det var fantastiskt varmt och väldigt fint och mysigt. 

Am I weird to you?

Lite detaljer/halva outfits från senaste tiden. Har lite svårt att ladda upp saker i tid så ni får mycket i efterhand. Nu under sommarlovet lär det ju inte bli mycket fina uppdateringar alls då jag mest springer runt i håliga leggins och linne eller intersportshorts och fula t-shirtar. Summer fa-shioneee. 

LOVE LUST FAITH DREAMS

Åkte in till storstaden med min bästa brud för att hämta upp Emma och bege oss till grönan. Efter sushi, trängsel och många toabesök satt vi i den upprymda folkmassan och väntade på att få se 30 seconds to mars. En halvtimme gick och jag kände att jag behövde gå på toa igen (för mycket slushy) så medans dom stannade och höll våra platser trängde jag mig mot killtoan. Helt plötsligt, 1 meter ifrån mig går bandet förbi. Självaste Jared Leto kollade på mig och gick inom räckvidd. Starstruck och dum stod jag bara där och dreglade. Önskar nu att jag sagt något, räkt fram armen och tagit på dom. Ack för alla stunder man inte kan göra om. Bandet var iallafall påväg till den nya attraktionen Eclipse och började tagga sina fans genom att åka några vändor (så himla sköna)
Showen var underbart bra, trots att bandet inte ens var där hälften av tiden fick vi beskåda Jareds personliga talkshow och njuta av hans röst, underbara man. Sommardagarna blir bara bättre och bättre!
Alla bilder är inte mina, scrollade genom hashtaggen på insta och tog två därifrån.

Sadness is my boyfriend, oh sadness I'm your girl

Late night blogging. Bored//sleepless. Här får ni en outfit jag glömt bort. Tycker jag ser ut som ett lejon med sån sminkning, RAWR. Hold my paw please 
 
 

I hear your voices in the wind that cuts the night and I pray to whatever is listening things will be alright

weirdo pics, JAG ÄR SJUTTON WIIE
Igår hade vi familjefest för moi och då såg jag ut såhär. Kände mig som en warrior princess. Fick massa fint och myste sen hela natten med min fina syster och töntiga filmer. 
SOMMARLOV FINALLY
Vaknade av regnet imorse och har sedan dess legat i min säng och läst i böcker jag fick i födelsedagspresent <3

Festivalliv

De senaste tre dagarna kan ha varit dom mest lärorika och roliga vi någonsin varit med om. Trots att vi jobbade och slet i regn och vind, blev stötta på och påhoppade. Trots att benen värker mer än någonsin skulle vi inte byta denna upplevelse mot något annat, för när man stod där längst fram på band of horses och sjöng med låtar som är så nära hjärtat känner man bara all kärlek i världen på en och samma gång. Alla artister, och djs, alla människor man träffat idoler som fans, underbara vänner, ända ner till väntan på bussen i nattsolen tre på morgonen bara för att sen gå hem i regnet, varenda sekund var värt allt skit. Nästa år ska vi dit igen, men då bara för att njuta.
 
 

HAPPY BIRTHDAY SleAzY mC ChEezY

Jag som din bästavän/pojkvän/protector/experiencesharer vill bara önska till dig min lilla punnenutt Louisefischineese ('mela-lis') en sjukt himla bra födelsedag och skickar genom tid och rum massa pussar och kramar från mig.
Lyssna nu på dessa och försök känna kärleken jag känner för dig genom låtarna!! I think these sum you up just right
 
You are just perfection <3

Some Nasty Gal favourites

Klänningar, jag älskar älskar älskar klänningar. Här har vi lite gypsy lyfe, summer simplicity och slutligen some black magic. (de borde anställa mig som pr-ansvarig, fy vad jag är bra på att hitta på kategorinamn)
Sen finns det massa fint långärmat. Crop tops och cozy sweaters = livet. 
Ooooch ännu mer crop tops. Perfektioon. 
Allt detta finns att hitta på http://www.nastygal.com/ + kjolar, badkläder, accessoarer och skor. Orkade inte ens gå igenom dem, begäret blev för stort. Men som sagt, massa sjukt fina/coola plagg. Värt att titta in. 
 
Imorgon inleder jag min sista vecka (halva vecka) av första året på gymnasiet. 1/3 avklarat. 2/3 för Johannas del. Wiewie snart är det vi som har på oss studentmössor och vita klänningar och somriga skor. 

Please not Slytherin

Outfit från förrförra veckan, kände mig som en Slytherinelev. Nytt halsband btw, visst är det fint? Så himla sagolikt. 

Still got my head in the clouds

Someone's on their period............
Gårdagen var väldigt rolig. Töntig och smärtsam och jätterolig. Vår lille pojke tog studenten och vi kommer sakna att ha honom nära till hands, som skåpkompis, lunchkompis och snyggkompis. Congratulations till studenten fina Jonny!!

Be like the flower who even gives its fragrance to the hand that crushes it

Randoms från min vardag
 

Två artonåringar

Bilder från Emmas party för två veckor sedan. Hon fyllde arton så vi gick ut och åt och sen åkte vi hem till Louise och hade efterfest, dvs. översovning med chokladtårta deluxe, prat, skratt, film och nattpromenader. Det var så sjukt mysigt!
Anledningen till att vi laddar upp detta idag är för att vi nu även vill skicka ut ett grattis till Emelie (den sjukt balla tjejen med blont hår, näspiercing och lennonglasses) som fyller arton idag! Vet inte om du läser vår blogg men om du ser det här vill vi att du ska veta att du är så sjukt himla fin Emelie och vi tycker otroligt mycket om dig och att vara med dig. Grattisgrattis!! 

KAMPEN

Inget intressant händer i våra liv så vi gjorde en astöntig video på det fetaste eventet på länge: kampen. VI VANNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!
För er som inte är Uppsalabor kan vi förklara att kampen är en urgammal tradition mellan två av Uppsalas största skolor: Katedralskolan (vår skola, röd och gul, Gryffindor, de goda, osv) och Lundellska skolan (aka Skrapan, grön och vit, Slytherin, de onda). Kampen går ut på att samla så mycket poäng som möjligt i flera olika sporter som man tävlar i. Fotboll, dragkamp, kanot och friidrott. Självklart är det också ett krig mellan klackarna som har massa ramsor som man skriker och även mellan DJbåsen som försöker överrösta varandra. Kort och gott är det en enda stor högljudd fest med massa människor där man dansar och skriker och har sjukt kul. Och vi vann. Kattemakt, skrapanslakt.
 

Walking between the raindrops with you

En outfit jag hade för någon vecka sedan. Got nothing to say except I looove you, godnatt, puss kram

RSS 2.0