Werk it

Fixade en liten gif till alla er fans för att visa min outfit för idag. Tröjan är även öppen i ryggen men det finns ingen tid att visa för jag måste skynda vidare. Video från kampen kommer imorron eller på lördag!

Tips från coachen

Brukar inte ge skönhetstips men nu kände jag att jag var tvungen. Skaffade nämligen ett nytt nagellack från Isadora nyligen och jag är helt kär. Ser ut som något en sjöjungfru skulle ha. So magical! Finns i massa andra färger också så jag ska nog ta och köpa några fler!

Q&A: Vad är största skillnaden mellan er?

Såg nu att vi hade missat en liten fråga som ställdes för ett tag sen till oss som jag, Johanna, hade tänkt svara på. Jag tror den största skillnaden med oss är när vi väl kommer ut bland folk. För även fast vi har väldigt lik humor och beteende när vi umgås själva är det ofta så att när vi är bland folk blir Louise lite tystare och jag kompenserar då genom att bli lite mer högljudd. Inte alltid det mest smickrande men så är det. En introvert och en extrovert, perfect duo, eller nåt.
 
En annan sak vi kan 'bråka' över ibland är hur vi ska göra vår mat. Louise kommer från en familj som gillar utländsk mat från olika kulturer, den är ofta väldigt stark, so that's how she likes it. Jag är väldigt känslig och tycker allt ska smaka så milt som möjligt. Jag kallar hennes mat överkryddad och hon kallar min smaklös. Så när vi ska äta tillsammans slutar det nästan alltid med philadelphia mackor, yum. 
 
Det stämmer att man blir lik den man är med för jag kommer inte på något mer. Visst finns det tusen små saker vi gör olika och aldrig kommer överens om (Jag säger ladda film, Louise säger ladda ner film. Jag vill ha mina böcker perfekta och hela och rena, they´re my babies, medan Louise tycker att det ska synas att boken är läst och har karaktär så den får gärna vara sliten) för att våra personlikheter och erfarenheter är olika, men mycket gör vi tillsammans och formas därefter. Vi kan uppdatera om vi kommer på något mer, speciellt komiskt eller nåt. 
 
Btw, kan inte ni läsare som känner oss bidra med vad ni tycker skiljer oss mest åt? Det kan vara de mest banala saker eller mer deep stuff, det skulle bara vara kul att se hur folk uppfattar oss och då kan vi samla alla dessa åsikter i ett inlägg sen. 
 
Puss.

Supercitronen

Så jag färgade håret ljusare för nån dag sen och tonen är precis vad jag ville. Olyckligtvis har det tagit tagit en kissgul nyans men jag ville visa endå därav de svartvita bilderna hehe. Ska kötta med silverschampo nu och se om det försvinner. Har ni tips på hur man får bort det gula är jag mer än glad!

New stuff

Har fått lite piff till garderoben. Mums. 
Skorna köpte jag på Vaksala Torg för 80 kr. De är helt oanvända och av skitbra kvalitét. Jag prutade ner dem från 300 spänn hehe. Tyvärr är de dock fodrade vinterskor så jag får inte använda dem på ett tag. Aaa, jag älskar klumpiga skor.
Halsbandet fick jag av Johanna (<33333) som en tidig födelsedagspresent. Det är från asos och är gorgeous och underbart och my most precious ägodel för tillfället. 
 

Requested: HÖNÖ

Någon ville se lite bilder från Hönö. Under tiden vi satt och kollade igenom och valde ut bilder blev vi så nostalgiska att det växte sig till en bildbomb hehe. Åh goseligos. Sommar <3 Bristen på bilder på Louise beror på att de är från hennes mobil = hon bakom kameran. Sorry alla Louisefans. 
 

You’re buying stars to shut out the light We come alone and then we die And no matter how hard you try I’ll always belong in the sky

Får sånna sjuka sommarkänslor när jag börjar kolla igenom gamla bilder speciellt videos. Är så himla nervös för denna sommaren då det känns som att jag (vi)  inte kommer göra något speciellt roligt alls. Allt jag vill är att ta en bil och köra långt långt härifrån but alas I am only an eel without drivers license or money.

I've seen it all before

Hej här är massa skräp-bilder på outfits/detaljer/smink som jag samlat på mig under de senaste veckorna. Spiceade upp dom lite med halvtaskiga hipster-grunge-pale-soft-tumblrish-ascoola collage, fina vaaa?
Det är så lite kvar av skolan nu.................................. :))))))))))))
 

Alla stammar på något sätt, iallafall i själen

Går runt i skolan osminkad för jag inte kan komma upp på morgonen. Lånar Louise kläder som vanligt och försöker måla naglarna i inte svarta färger. Borde egentligen plugga men jag har lagat pannkakor och kollat på friends istället. Orkar inte ens bry mig. Puss

Nails

Since it was on anon, and in case anyone else is wondering. All cred till Johanna!

I feel like if I'm too kind, you will only change your mind

Går mellan matte och Brontë. Vill bara att allt ska va över, vill ha sommarlov NU

Legalize it

Ni som har läst vår blogg lite har nog förstått att vi, Louise och Johanna har hållt ihop ett tag nu. De ni kanske inte vet att bakom kulliserna var/är vi faktiskt en trio. Det som hände var att då vi började på en skola började Emma på en annan och då blev det också lite svårare att träffas. Men eftersom det var snart fem år sedan Emma presenterade oss för varandra vill vi bara säga att vi fortfarande älskar henne och inte exkluderar henne utan saknar henne hela tiden. Idag fyller hon 18 och vi vill hälsa henne GRAAAAAATTTIIIISSSS we lovaju dude foreva <3333333
Sisters from different misters

He was really into the Smiths

Bilder från mina senaste dagar lite sådär kornigt och fint

I'm just a would've been, could've been, should've been, never was and never will be.

Gårdagens. Ursäkta röran osv.. 

Brabrabra

Lite bilder från senaste tiden. Håkan, klasspicknick, trädklättrande, hemmamys och massa fina vänner. Hahah kolla in Lukas i bakgrunden på håkanbilden hahahahhahahaha
Emma får pris för "Mest Fotogeniska Kvinna" puss på dig emms du är bäst älskar dig mihihihi

Melting in the sun

Det var otroligt väder idag, verkligen sommar. Därför kan ni förstå att jag höll på att dö i min lurviga svarta tröja. Jag ska dock inte klaga, det är ju så skönt. Hoppas det håller i sig ett tag!

I stayed up waiting, anticipating and pacing


I don't eat, I don't sleep, I do nothing but think of you

Torsdagens klädval

Face down ass up thats the way I tie my shoes

Så det var första maj och solen sken. Ingen skola bara smoothies på gräset och massa prat. Det är skönt att vara med människor som förstår en därför var det en ovanligt skön dag. - J

Tonight I think I'll walk alone I'll find my soul as I go home

Två outfits jag inte hunnit lägga upp.
Idag ska jag sitta på ett solvarmt tak och läsa hela dagen. EmoEmma kanske kommer hit också. Nu är det vår oavsett om vädret håller med eller inte. Fåglarna sjunger ju och det luktar grill. Jag vägrar vänta mer nu.

RSS 2.0