And so we all matter - maybe less than a lot, but always more than none

pics from last week, visst är min nya väska fin? ännu en kattröja också, kap från H&M för er som undrar!

Like the moon we borrow our light, I am nothing but a shadow in the night

Igår var jag på Evelinas födelsedagsfest med temat "White Party" (som i Gossip Girl fniss) och då såg jag ut såhär. Kände mig som en liten älva när jag gick på Gränby och alla små flickor stirrade på mig, det var kul. Hade på mig Johannas jättefina pinafore dress men tyvärr syns inte mönstret på den nu. Jag kan ta kort och visa någon annan gång, kommer antagligen ha på mig den snart igen.

Ta mig inte till havet

En outfit från en dag när jag hade snedbenda och sidecut-flätor. Aldrig igen, hur orkade jag någonsin gå runt sådär? Kom inte ihåg att det var så jobbigt. Var blind hela dagen, folk fick leda mig, jag ramlade, hår i munnen, ögonen och näsan. Paniik.
Idag ska jag på partey, wie, ni får se vad jag ska ha på mig sen :) Kram!
 

We are fear prisoners

Louise var fin idag, Johanna ville inte posa allvarligt. this is the outcome

Det tog så lång tid att bli ung

tumblr goodness

Kattigt värre

Hej alla barn nu är vi här igen! Jag har legat hemma och jäst heeeela dan just becuz I can. Gå runt med kattor på bröstet och leka med pinnar gör jag annars. Mycket mer finns inte att säga, ciao for now

Children of the night

I don't even know what I'm doing anymore. Med bilderna alltså. What does it all mean????? Ok going 2 bed now. Detta är iaf äventyrsbilder från fredags, we are living on the edge som ni kanske ser. (va?) galet och sjukt och egentligen jättetöntigt. Men vi är nocturnal. SOm alla ungdomar. Agnes är på besök i Uppsala vilket är BÄST.
g'night.
 

It slowly turned, you let me burn and now, we're ashes on the ground


You were my hometown when my heart was filled with loneliness

Sitter och lyssnar på Crim3s i min säng med en louise liggandes bredvid. Vi ska ut på äventyr . NU

You were my backbone when my body ached with wearyness

Byxorna har blivit snabba favoriter. Vill typ inte visa upp outfits för det känns inte som jag har använt något annat sen jag köpte dom! Btw jag fyller 18 om 20 freakin dagar!! Hur sjukt? Är galet taggad asså GALET! Känner mig redan gammal när jag stickar och går och lägger mig tidigt samt myser med böcker. Eller så kanske det bara är hösten som närmar sig

What an awful mess I've made, there's nothing left to save

Två bortglömda outfits. I've seen it all before. Två bortglömda hjärtslag. I've been here once before. Finns det någonstans att gömma sig? Det är så lätt att krypa ner i dyn, för man ser ingen annan väg ut, men vi vet ju alla vart det slutar, så varför lär jag mig aldrig?
 
IDAG VAR EN BRA DAG. Ändå.
 

Såhär kan man se ut

Johanna får mig att se saker. Förut var ett knä bara ett knä. Nu ser jag bara ansikten. Bäbisansikten oftast men denna gången såg jag Emmas vackra anletsdrag gömma sig i mina knäns hudveck. Se själva. Riktigt konstnärligt herregud. 
 
 

RSS 2.0