Once upon a time somebody ran

Åh nu är äntligen veckan över! Det kommer hända så sjuuukt mycket kul denna helgen I can't WAIT! Jag kommer uppdatera mer om det senare, förhoppningsvis kommer vi ha några snygga icke-Iphone bilder att ladda upp!! 
But for now, här är en outfit från veckan. Jag kallar den åh-va-mysigt-att-det-regnar outfiten. Lite le mis tema.
Och när jag letade efter mina fina outfit bilder var jag tvungen att gå igenom mina tusentals, påväg-till-skolan-i-bilen bilder. Jag kan inte vara den enda som tar fula bilder på mig själv för att fördriva tiden. Snygga visst? Allt för er bejbs
 

Hör regnet rasa utanför, marken kommer dofta gott imorgon

Idag regnade det och jag hade på mig favoritkjolen. Dessutom hade jag bara en lektion och sen ett möte med kulturföreningen. Perfekt dag med andra ord. Minus plugget när jag kom hem då, men det var mest läsning så jag är inte skadad för livet. Imorgon är det fredag för vi är lediga i övermorgon vilket gör morgondagen till den sista skoldagen vilket innebär fredagskänsla !!


Compatico

Sitter och lyssnar på mina 17 års låtar som Louise lämnat efter sig. Konstigt nog lyckades hon pricka in hälften som jag lyssnade på imorse. Hon är för bra! Annars har min dag har varit alldeles för fin och jag vill bara slänga in lite snabba tack till mina vänner som gjort den till det. I skolan och hemma. Tacktacktack till er!

When I was seventeen my mother said to me "Don't stop imagining. The day that you do is the day that you die."

GRATTIS BÄSTASTE UNDERBARASTE FINASTE JOHANNA AAJJJJLÖÖÖVJUUUU!!!!!!!! <3 Du är snyggast och skönast och jag vet inte vad jag skulle vara utan dig. Tusen kramar och massor med kräklek. Saknar ditt täcke för det luktar gott och jag saknar att vakna bredvid dig med fönstret öppet och ljuset i ditt hår och din bitchiga attityd när du är nyvaken och dricka tre liter te i soffan medan vi kollar på någon serie. Vi måste sova över snart igen bejb. Pösspussplus du är awesome. 
 

Ma milkshake's way better than yours

Två av mina senaste outfits. Täckte mina ögon för jag kolla i kors. TOP MODEL. Kan inte såvah. Puss på er.
 

Black souls


You fit me better than my favorite sweater

Good morning dear readers. Idag är det löööördag !! Lycklig. Jag ska tvätta och skypa och bara ta det lugnt. Snart ska jag äta frukost i tv-soffan och dricka massor med te. HUR MÅR NI?
Dagens outfit: leggins och pappas tröja

Hey.

Hela denna veckan har varit suddig och ohändelserik. Nästa vecka blir bättre det har jag redan bestämt mig för. Det roliga börjar imorron då jag och Emmis åker till Stockholm för lite ryskt födelsedagsfirande och sen bio! Kuligt värre
Tråkiga kläder till tråkiga dagar. Som sagt, nästa vecka blir bättre.

Carry me

Åh mår så himla dåligt efter att bara ha sovit någon timme i natt. Åt frukost på stan och gick sedan på studiebesök med klassen. Nu har jag haft engelska och tänker åka hem lite tidigare. Sitter i skolan och känner mig spyfärdig medan jag väntar på mama.
Jag längtar sååååå mycket till premiären av svenska Project Runway som drar igång i början av oktober! Victoria från Top Model ska va med och hon har ju typ världens coolaste stil så det ska bli sjukt kul att se hennes kreationer.
Hoppas ni mår bra. Kram


I've been living in the state of dreaming, living in a make-believe land



Johanna är världens sämsta vän för hon åkte hem tidigt idag och lämnade mig alldeles ensam i den stora läskiga Katedralskolan och jag kände mig ganska så jätteövergiven. Men det gick bra för mamma och pappa köpte grillad kyckling på vägen hem och nu har jag tröstätit tills jag nästan spydde. För övrigt ser jag ut som en mupp mest hela tiden och önskar att jag såg ut lite mer som på bilderna ovan. Därför inga outfitbilder. Men vi ska ju till New York snart. WOOPWOOP! Fyrstjärnigt hotell och allt. Nu ska jag läsa i min äckliga biologibok eftersom att vi har ekologi-prov på fredag. Blä. Hejdå.

Purple Pops

Kan man vara kär i sitt eget hår? Det spelar ingen roll om man kan det eller inte för jag är det endå. Har nog aldrig gillat min hårfärg såhär mycket! Den känns så speciellt och det ser ut som sockervadd i ljuset. Hoppas det håller lääääääänge
 
 
 
 

A long term goal will soon be achieved.

Min mamma hade en vän från singapore här ett tag och som tack för att vi varit så gästvänliga gav hon oss typ tusen fortune cookies!! Och för er som inte känner mig så ÄLSKAR JAG FORTUNE COOKIES!
Jag när jag kommer på att detta är min sjätte eller sjunde kaka
But they are seriously delicious
Och sedan måste man ta åt sig alla spådomar. 'Yes I am very important to someone, I feel it'
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand repeat!

Om ni vill se vad som hände på båten kan ni klicka in hääääär på Louise personliga blogg

On our way

To BÅTEN!! See you Sunday.


Lazy Oaf

Jag fick hem ett paket igår med det finaste på hela jorden. En tidig födelsedagspresent från mig till mig. Ni kommer få se bättre bilder sen för nu ska jag packa innan jag och Louise drar iväg till BÅTEN

Lonely hearts club

Vi har så fint klotter på våra skoltoaletter. Johanna ville inte alls bli fotad idag utan sprang bara iväg hela tiden. Vi har flummat runt hela dagen, jag älskar att luncha med henne på torsdagar. Annars har jag hälsat på världens snyggaste människa och ätit crispy chicken, yum. Nu ska jag springa 2 km. Skjut meeeej.



Most of us are heaving through corrupted lungs, setting fire to our insides for fun


Såg ut såhär idag.
Tung dag, mycket i huvudet. Ikväll blir der filmkväll med päronen och imorgon slutar jag ett. Jag har seriöst det bästa schemat man kan önska sig.

I whisper silent wishes in the morning light



Kan inte jag få se ut lite såhär idag? Snälla.

Everything that's yours

Har på mig världens skönaste kläder idag för jag hade bara en lektion wihoo.


Why is everything so hazy?

Hade en enkel och bekväm outfit idag då jag inte var i skolan. Flätade håret för att få det lite mer festligt, kommer nog göra det mer i framtiden! Har gjort en lila slinga i håret också som jag ska visa bättre bild på snart. Puss

Baby I'm gonna leave you drowning until you reach for my hand


Hade på mig mitt Effy-hairband idag. Det är i alla fall vad Johanna kallar det. Kände mig fin.

Where the city meets the sky




source: tumblr
Oh.

Feet don't fail me now

Gårdagens outfit, hår och sminkning.
Någon mer som tycker att jag borde tvätta min spegel haha?
Idag sitter jag hemma i min säng och har på mig mjukisbyxor. Snart kommer mamma med thai-mat!!

She's a killer Queen

Gårdagens och Dagens facelook bjuder jag på. Har känt mig så flickig med rött läppstift och lockar. Like a princess!

All that glitter

Lite olika Polyvores outfits som har fått hamna i inspirationsmappen på datan. I want it ALL



Lady in black

En enkel outfit från idag och mina fina naglar. Har inte orkat klä mig så speciellt fint nu när det har varit mycket i skolan men snart fyller jag år och då kommer massa snygga outfits!

22.59


Två outfits från veckan. Måste sluta med mobilbilderna. Kooornigt och hemskt.

RSS 2.0