Party Time

Bilder från HDs födelsedagsfest förra helgen. Maskerad med prinsesstema. Vi hade tjuv, vampyr, skelett, godis, Star Wars och gravida prinsessor. It was very much fun. We looove hanging out with our girls! Hoppas det blir snart igen.

The golden gate will see you through

 
 
Såhär gled jag runt i korridorerna idag. Snuskväder kräver myskläder, och lite blingbling. Ser nu att min tröja hade en jättefin glitterfläck från lunchpysslet i skolan. It's all in the details friends. Nu ska jag knyta mig, nightynight.
 
Nu är frågan, Peace and Love eller Emmaboda? (så tror hon att hon ens kommer få/ha råd att åka)

And then there were curls

Jag tror mitt hår lider av scitzofreni. Igår var det spikrakt och idag låg det rufsigt med lockar. Det syns inte jättemycket på bilden men dom fanns! Scitzo-håret kan dock bero på att det har varit regnigt här i uppsala hela dan. Men det gör inget för jag tycker om regn. Det är faktiskt de perfekta vädret, då kan jag ha mina platåskor också.

As the days go by

Gud jag vet inte vad jag ska göra. Allt blir fel. Hela tiden... Aja, jag tänkte bara visa mitt nya örhänge, från Topshop

I'm so happy 'cause today I've found my friends, they're in my head


 
 
 
Igår. Tusen bilder på världens enklaste outfit men jag kände mig så himla freaks and geeks-cool med superrufsigt hår och storasysters pojkväns jeansjacka och slitna nirvana-tisha. Idag har jag snurrar i håret som jag inte orkar visa. Pallar inte skola någe mer. Hoppar av och drar till Oz. JA

If there's a future, we want it nowBack to black

Tre veckor kvar nu.
Jag och Louise har haft en äcklig vecka, då vi varken vill eller orkar ens försöka se bra ut. Den har inte varit så speciellt bra i allmänhet. Men ni skall icke bedrövas. Ni måste bara ha överseende med att vi endå bara skriver när vi har lust och ibland blir det oftare och ibland mer sällan. Obviously.
Såhär såg jag ut för någon dag sen iallafall. Lite 90-tal scrunchie i håret och så. Puss

All my life I've been so lonely, all in the name of being holy

 
 

Pretty thingsI was young and I was stupid. I had just turned seventeen

Det är dagen då HannaDeborah fyller sjutton bast. Lite efter är hon men nu kan vi säga att vi är lika gamla, iallafall i några månader till. Tisdagen har då spenderats vid hennes sida, dansandes och fnittrandes för man måste göra allt som födelsedagsbarnet ber om det var hon väldigt tydlig med. Hon håller förövrigt på att fixa sin egen blogg som jag kan länka till när den är färdig. Annars tänkte jag bara säga ett sista grattis till min bäbis och hoppas hon haft en fin dag!

This is not what it is

Vi gick inte till gymmet. Vi gick till english bookshop istället. Så mycket bättre... Ibland måste man bara prata av sig, och idag var en sån dag. Annars har det varit helt okej för Louise leggings känns som pyjamas byxor. Och jag tycker om pyjamasar. Nu ska jag kolla på lite mer skins bye.
Mitt halsband låg jättekonstigt på bilden..

Ingen kunde röra oss

Sitter utanför Johannas klassrum och väntar på att hon ska komma ut så att vi kan gå och träna. Dagen får betyget fem av fem spyor.


Johanna idag

Tjabba. Ja förlåt för kvaliteten. Men ni vet, kvantitet kommer före eller var det inte det man lärde sig i förskolan?

Louise idag

Sorry för dåliga bilder. Dagens kläder. Hade på mig min nya fina stjärnhimmelkjol från Urban Outfitters.
Tummen ner är för skolan. Blääääh

Boyfriends are a myth made up by pretty girls

Hej. Första dagen i skolan igen kändes lång. Jag tror varenda person i min klass förutom jag hade nya kläder. Jag som varit borta hela lovet och har inte ens en bränna att visa för det. Idag var samma men imorron är det fredag.
Och då kanske jag hittar på något roligt. Om jag har tur.
Två dagars outfits. Och lite egopics på det. Cuz you know I werk it.

Erika Bowes

Vardagsinspo från Erikas tumblr. Skulle inte säga nej till hennes garderob. Eller hår. Eller kropp.

Why mourn we not in blood?


And the year was 2013

För er som är nya här och inte vet så har Louise en egen blogg som ni kolla på om ni klickar här. Den är personlig om ni är nyfikna på vad hon/vi gör på dagarna.
Annars tänkte jag bara visa min nyårs outfit och hoppas ni alla har ett fortsatt bra år!

RSS 2.0