Tio bilder - EUK 13


Här är lite bilder (några tagna av Emma)från konferensen som höll till i vår kyrka cirkus 200m från min lägenhet. Det har som alltid varit sååååå skönt att träffa vänner utan att behöva planera för mycket eller anstränga sig. Man kunde lixom bara andas ut och njuta av deras sällskap och sarkastiska kommentarer. Sånna sommardagar gjorda av guld.
Jag tänkte också bara lite snabbt uppmärksamma ett inlägg som min vän Emelie skrev (här). Jag har verkligen gått runt och tänkt liknande dom senaste dagarna utan att veta hur jag ska säga eller göra och hon har bara satte orden sådär perfekt på precis allt och det var en så fin läsning så jag tycker ni också ska kolla.

The nineties called, they want their clothes back

Lots of ego pics in my second hand nineties clothes. 
 
Nu tar tar jag min dvdspelare och mina Friends&SATC avsnitt och mina nya urbanears och mina solisar och mina skönaste klännigar och flipflops och min nya bikini och mina tre olika böcker och min resedagbok och DRAAAAAAAAR TILL ITALIEEEEEN, see you in two weeks bitches.
 
(den sista bilden visar mitt medlidande med alla er som stannar kvar här i Sverige och stillsamt inväntar skolan, jag visar även upp mina brand new urbanears som jag älskar från heeela mitt hjärta asjkasdjhsjkgs <3)
Puss, jag älskar er kära läsare, kramkramhejdå !
 
 
 
 
 

United we'll fail, divided we'll fall

För några dagar sedan såg vi ut såhär. 
Imorgon åker Louise till Italien i en och en halv vecka så hon kommer inte att uppdatera något. Johanna ska jobba och är därför kanske också lite lazy, men något inlägg här och där kan det bli.
 

It's all in your mind

 ❤ OOTD❤

Inga mer tomma dagar, tomma nätter, tomma drömmar.

Vi igår 

Can't you see it's we who own the night

När Louise inte är med blir outfitbilderna inte riktigt ideala men jag tänkte visa mina två senaste endå. Pwetty huh? Went all Miley igår med håret, snyggt men sjukt jobbigt att fixa! Vill verkligen ge cred till alla killar som gör det varje dag. Man kan inte tro att det är så omständigt. För mig är det ok denna gången sen kör jag vanliga messy stilen, why bother lixom. Nu ska jag fixa mig för ännu en kväll med vänner (dont worry ni får se mer senare)  pussåhej! 

Inglorious

Utfyllnadsinlägg ftw. Sorry for no blogging. Jag har varit Tännäs i fem dagar och sett ut som ett övergött fjällmonster och Johanna har varit hemma och kollat på serier och inte duschat på fem dagar. Them fresh gurls we are. 
Kraaam
 
 

GOOD DAZE

Asså hur klockrena är inte UNIF?! Dör snygghets döden, vill ha allt!

För sent för edelwiess

Vi har spenderat en underbar helg i Stockholm. Johanna jobbade på Iron Maiden medans Louise njöt av staden med brorsan. Dagen efter möttes vi upp med vackraste Agnes. Hon visade massor med mysiga fik och resten av dagen flög förbi med prat, promenerade, bio och plankning på tåget hem. Man kan inte hjälpa att bli kär i Stockholm när man är där med stockholmare och vi har lovat oss själva att åka dit många gånger kommande skolår.

I spend my whole life driving in cars with boys. Riding around town, drinking in the white noise

Så nu är det den tiden i mitt liv där jag spenderar ganska mycket av min energi på att läsa min körkortsbok, gör tester etc då jag fyller 18 om lite mer än 2 MÅNADER AGAHEKGJÖAGJÖJGÖJ. Helt sjukt. I vilket fall som helst kom jag på att jag måste i utbyte mot ett körkort släppa min tradition av att ta fula bilder på min mamma när hon kör bil. Så för att hylla denna tid som passagerare och tacka min mamma för att hon har kört mig överallt har jag gjort ett underbart collage YAY!

We won't back down from anything in search of a remedy

Gick ut i skogen hemma hos mig (Louise) och fotade lite (för tänk jag har faktiskt en systemkamera, har bara inte tillräckligt med armmuskler att bära runt på den, så jag använder den aldrig). Det var inte lika glamoröst som det ser ut. Flygfän och kvistar men ack jag är ju blott en lantisflicka, ett bonnbarn som åker gula bussar och inte har någon cool stadsmiljö att fota i. Sorry I'm not sorry.

¡ROCKY!

Louise är sommarhundvakt åt grisen på bilden. Därför har vi lekt med honom hela dan och tagit bilder till bloggen som kommer snarast. P.S ja Johanna har klippt sig och Ja hon har (tillfälligt) rosa hår 

We lay nocturnal, speculate what we feel

Har glömt bort/inte orkar fixa med bilderna från min fest som jag hade för några veckor sedan, men nu äntligen så lägger jag upp dem. Det var en så sjukt lyckad och fin fest, tack alla ni som var där <3
Hääär kommer bildbomben.
Såhär ser jag ut när jag får prisenter jag ticker om..... <3
Seventeen and pregnant.
Emelie har en badass dödssymbol intatuerad på sitt ben. Den är fin. Sååå fin.
Stundens hetta
BABE
Jag lagade mat och mycket efterätt, vi skrattade och pratade och dansade till filmsoundtrack och till sorgligt och till somrigt. Jag fick bästa presenterna och var omgiven av bästa vännerna. Vi gick på promenad i kvällsolen, satt ner och myste och ställde oss upp med cottage cheese rumpor. Sprang hem. Några åkte, några stannade. Donnie Darko och samtal om teologi och religion och somna till ljudet av svaga röster. Det är natt och vi pratar med små bokstäver, jag svävar bort och sen vaknar jag och minns att jag är i källaren. Smyger upp, bakar scones, äter frukost alla tillsammans. Skiljs åt. ÄR GLADA.
 

Vanity fair

Hallå där! Min besatthet av Isadoras nagellack har verkligen gått överstyr men jag kan inte sluta! Har två lack kvar innan hela kollektionen ligger i min nagellåda. Dom är ju bara för fina. Har också blivit smått besatt av akademibokhandelns nya klassiker, har köpt 8 bara senaste veckan. Är så sjukt nöjd då jag haft flera på min boklista i evigheter. Gud jag låter som årets shopaholic, men tröjan och smyckena är också nya haha (fick min lön förra veckan såååå)
Har inte velat lägga upp mer bilder för jag har haft en skabbvecka men imorron ska jag äntligen klippa mig och då ska ni få se! Kramar från Johanna

No love in my soul left for you

Thrift shop outfit från en dag när det var allt annat än sommarväder. Har köpt minst 15 nya plagg för under 200 kr de senaste två veckorna. Handla på loppis och second hand är något av det mysigaste och roligaste jag vet, man hittar plagg man velat ha hur länge som helst men aldrig lyckats hitta på vanliga affärer. Och allt för så löjligt låga priser. Perfekt sommarlovssysselsättning, så ut med er och hitta något fint!!

Everything feels like touchdown on a rainy day

Två av bilderna, (de där vi sitter i en halvring) tillhör Emma som ni hittar på http://upwiththebirds.blogg.se/
Jag och Johanna + Emma och Emelie skapade sommarminnen uppe på ett tak. Vi lyssnade på och analyserade musik, smaskade kakor klockan fyra på morgonen och frös häcken av oss. Vi kollade på och sjöng med i Prinsen av Egypten och vaknade sedan samtidigt som solen. Emma kunde inte komma ner från taket så vi lekte secret agents och snodde ett avspärrningsgaller från en byggarbetsplats. Spring. Ducka. Spring. Osv. Emma kom äntligen ner från taket med på vår stulna stege och sen sov hon och Emelie vidare hemma hos Johanna medan vi andra drack te och läste i våra böcker. Våra ben såg ut som på den sista bilden och jag har räknat till minst fem ytterligare helt svarta blåmärken som pryder min kropp och påminner mig om just denna fina sommarkväll. 
 

Jag kommer älska mitt liv snart, jag ser det på dig när du kysser mig och säger att du kunde vara min

Två snabba outfits från the creepers, vi chillar lite med bloggen nu och njuter av lovet istället. Puss

RSS 2.0