You can love someone so much, he thought. But you can never love people as much as you can miss them.

Jag sitter hemma och saknar Louise. Hon är borta på äventyr, medan jag är ensam och sjuk.
Ligger på golvet i mitt rum och tänker på allt. Liv, död, framtid, kärlek, lycka, sorg. Överväger att gråta en skvätt bara för att, men bestämmer mig för att bara blunda istället. Allt går så fort men endå så långsamt. Jag vill vara färdig men vad ska jag göra då? Blunda, andas, titta, res dig. Glöm och fortsätt med din dag så blir allt bättre. 
Spola förbi första minuten om du inte orkar lyssna på hela
pic from my bd tagen av agnes. it's very us

Ingen på vägarna

Sårry, went a little Miley på mitt vapen.
Denna vecka var Spirit Week, en tradition Katte har som infaller varje år runt Halloweenhelgen. Varje dag har ett eget tema förutom fredag då det är valfritt. Jag klädde ut mig tre dagar men sorgligt nog hann jag inte fota någon bild när jag var en skogsdrottning. Ville gärna få med min systers fina klänning som jag bar men den ligger redan i tvätten :( Så istället får ni bilder från måndagen: Flower Power då jag hade på mig min mammas klänning från 70-talet och torsdagen: Horror Halloween då jag var utklädd till Gogo Yubari från Kill Bill. 
Nu ska jag och klassen ha pyjamasparty wiiee !
 

ISRAEL

Chillaxade i det heliga landet förra veckan för att gå på min brors bröllop. Det var fint, trevligt, varmt osv osv. Ganska glad att vara hemma endå...

Why don't you dance to the music I hear inside my head, it's the soundtrack for the end

Luggis och pottfrilla, this is what it has come to. En Robyn/kpop-stjärna och en Xena the Warrior Princess. Vi är allt en fin duo när vi går runt hand i hand i skolan. 

Sunday Funday

Jag och Johanna tog tåget till Stockeliholm idag. Jag är mycket stolt över oss, det var nämligen väldigt "spontant", vilket är ett ord vi tidigare inte riktigt förstått oss på. Inte mycket hände förutom att vi vandrade runt i Gamla Stan och åt B&J och pratade och myste vid vattnet men det var ändå en väldigt viktig resa. Avslappnad, kravlös, nödvändig. Vi båda behövde komma bort lite och dessutom träffade vi Johannas fd. klasskompis som var söt och snäll och rolig. FYLL LIVET MED DAGAR NI MINNS, SITT INTE BARA HEMMA PÅ ERA BENIGA/FETA/LAGOMSTORA RUMPOR OCH TYCK SYND OM ER SJÄLVA. Oj. Nejmen, jo.  

I have never seen a greater monster or miracle in the world than myself

Älskar min nya monster tröja, det känns som man går runt i pyjamas vilket aldrig är fel. Matchade den med favoritmössan jag fick av wifeyn. TTYL bye 

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY II


A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY

I helgen firade vi min födelsedag med finmiddag i Gatsby tema. Timmar i förväg låg jag förtvivlad på golvet i köket efter upptäckten att min räksoppa smakade svamp. Tur då att man har fina vänner, som kan stötta samt skratta åt en i nödens stund (ja jag pratar om dig Agnes). Kvällen blev trots allt mer än lyckad för med bra sällskap glömmer man allt annat och med temat kändes det glamoröst även när vi stod på balkongen och skrek av skratt för grannarna hade sex i lägenheten mittemot.  Här är lite bilder från kvällen!
Del 2 kommer snart!

RSS 2.0