Still got my head in the clouds

Someone's on their period............
Gårdagen var väldigt rolig. Töntig och smärtsam och jätterolig. Vår lille pojke tog studenten och vi kommer sakna att ha honom nära till hands, som skåpkompis, lunchkompis och snyggkompis. Congratulations till studenten fina Jonny!!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Louise, vart är kjolen ifrån?

Svar: Det är Johannas, från H&M, samma hon har på sig i inlägget under
nightcreepers.blogg.se

2013-06-06 @ 16:41:06
Postat av: Rebecka

Lite förvirrande att föregående kommentar skrivits av någon med samma namn men ville bara säga att ni är så coola och snygga :)))!!

Svar: Men tack så mycket! Kram <3
nightcreepers.blogg.se

2013-06-06 @ 22:39:28
Postat av: A

Vet inte om du vill svara (louise) men reagerar människor mycket på din arm? Hur klarar du av det? (Vet själv hur äkligt jobbigt det är..) Grymt modigt! Är det något du lämnat eller fortfarande är fast i? Du är så himla fin! Sköt om dig!

Svar: Asså jag har ganska nyligen börjat våga mig ut utan att dölja mina ärr. Jag har väl insett att jag inte kan gömma mig hela livet. Så jag har inte hunnit få så mycket kommentarer alls. Hittills har jag inte hört något negativt, men inte heller något positivt (förutom denna kommentaren, tack!). Det har mest varit tystnad och blickar, vilket är jobbigt såklart, men väldigt skönt också. Min klass är fylld med massa fina intellektuella människor som verkar förstå och inte är dömande. Och mina vänner och min familj visste redan och accepterar att det är så jag ser ut nu. Det är sjukt jobbigt men hemligheten bakom att våga är bara exponering, exponering, exponering. Att bara öva på att gå "naken" och bara låta skamkänslorna komma utan att göra något åt dem, bara öva på att ha dem, då blir de mindre farliga efter ett tag. Man härdar sig. Det måste ske lite i taget och det tar tid och det är ett helvete men det fungerar.
Och om det är någon som uttrycker sig negativt tycker jag bara att man ska låtsas vara den kaxigaste personen ever och bara säga åt dem att dra åt helvete och låta dem vara helt dumma i huvudet, de har ingen rätt att lägga sig i. Och de människor som verkligen tycker om dig kommer inte bry sig, eller störa sig på det.
Jag har slutat att självskada och tänker göra allt för att fortsätta ha det så.
Kramarr <3
nightcreepers.blogg.se

2013-06-07 @ 00:45:15
Postat av: Anonym

Johanna, Louise, Tjejer. Ni är så otroligt vackra och smarta. Låt inte någon dra ner er. Världen är sjuk och mest full av idioter, ni är sjukt starka. Försök att inte hacka hud, kram.

Svar: <3
nightcreepers.blogg.se

2013-06-07 @ 14:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0