Womb to tomb. Birth to earth.

Denna helg har jag och Johanna motvilligt flyttat oss från våra lakanklädda grottor för första gången på ett tag och faktiskt träffat varandra utanför skoltid, på riktigt liksom. Vi är så lata. Men nu har vi äventyrat, flummat och dressat upp oss så det räcker till typ tre inlägg. Vi hitta en pajelihoucho och cyklade till ica TVÅ gånger. Galet. Tonårsliv
 
Jag åkte hem till Johanna på påskafton och vi kollade på West Side Story. Om man ska kolla på musikaler med någon så är det Johanna. Hon kan alla sånger och sitter och sjunger med som en söt liten puertorican. Then we woke up the next morning och bestämde oss för att äventyra med HD. Vi klättra upp på ett två meter högt tak och grejer så himla koola.
I skrivande stund sitter jag och lyssnar på DJ Crawfords Henrik Larsson omg minnen från sexan shit vilken hemsk låt. Listen to it. 

HAPPY EASTER

Lite tips på hur man kan överleva veckan med familjen. Will totally use these BYE 

No, go from me. I have still the flavour. I will not spoil my sheath with lesser brightness.

Min tröja ger mig rynkor på armarna men den är så fin endå. Glittriga naglar och kladdigt smink. Snart är det lov.

Copy Cat

Gjorde en choker idag. Blev lite (läs mycket) inspirerad av Ivory Jar chokern i det här inlägget. Inte alls lika fin men så himla mycket billigare då jag hade allt liggandes hemma. Bara klippte sönder lite andra smycken och satte ihop detta. Så himla nöjd.

Holy chic

I am so bored. orkar....inte....plugga...mer...biologi.....

Thursdays


Blue velvet

Fixade lite färg i håret. Det blev inte riktigt som planerat men bra endå. Ser dock mycket bättre ut på bilderna än irl. Ska försöka fixa det ikväll... Mår inte så vidare idag så jag ska vila och läsa, hoppas ni har det bra iaf - puss

Sunday never hesitates

Jag vill inte ha nästa vecka. Urk

I can't drown my demons, they know how to swim

Såhär såg vi ut igår. Louise har köpt nya fina skor från Y.R.U. Johanna är avundsjuk. Vi vill lämna Uppsala omgående. Åka till något spännande och bo i ett mysigt krypin. Äta bananer och finn crisp. 
Kram.

Thursday fly away, Friday always comes too late

Torsdagar är bra för då känner jag mig inte som en naturnörd. Solen sken också så jag fick bild på den fina jackan. Tänkte också visa min klassis Joanna som idag dök upp snygg som få. Skulle ni tycka det var kul att se mer än bara mig och Louise? För vi har så många snygga kompisar som kommer varje dag med nya outfits och grejer.
Think about it!

Mondays suck

Sista bilden är världens snyggaste Emelie
Resten är plockade från diverse tumblrbloggar. 

Vaken i månskensregn, vridandes i sin säng. Nätterna känns igen, morgonen kommer sen.

Kan inte sluta tänka på sommaren och hur bra den kommer bli. Kan inte sova för att det pirrar i magen av all otålighet. Kan någon bara ta bort snön och skolan? 

Boring wednesday

Det känns som det enda jag tänker på är helgen, lovet, sommaren, framtiden. Allt jag gör är planera. Snart, så snart skolan är slut ska vi börja på min långa lista av roliga saker. Helst redan nu på lovet. Kanske bilder från någon photoshoot dyker upp då, fingers crossed! 

Keep your head, keep your heart strong

Tiden går för fort. Tiden går för långsamt.


I better leave, I better leave, I better not

Mjuka leggins, en stickad tröja, rufsigt hår och kladdigt smink. Ville inte gå till skolan alls idag. Det var svårt att gå ur sängen och svårt att hoppa på bussen även jag redan var en halvtimme sen. Dagen blev bättre, men det kommer nog vara en långsam vecka. Jag lovar att skriva om något intressant händer, so long for now.
 

Remember this, remember where you are

På fredagar är Louise snygg och jag mindre snygg. Men jag har nya halsband så det känns inte så farligt. Det känns ännu mindre farligt när vi kollar på skolans musikal och rätt så bra när vi sen åker vidare för att träffa Emma. Vi gjorde svarsvideon med Emma som gäst men det tar nog ett tag att fixa och trixa med den. Puss
 

RSS 2.0